صنایع غذایی (Food Industry)

سیستم های اسپری در صنایع غذایی

سیستم های اسپری بخش جدا نشدنی از صنایع غذایی هستند. از این سیستم ها برای مقاصد شستشوی اتوماتیک مواد اولیه بر روی نوار نقاله گرفته تا فرآیندهای رطوبت زنی، پوشش دهی توسط انواع طعم دهنده ها، روغن ها و مایعات خوراکی مجاز استفاده می شود.

یکنواختی و کیفیت بالای پوشش دهی، جلوگیری از اتلاف آب و مواد غذایی، افزایش سرعت تولید از جمله مهمترین مزیت های بکارگیری سیستم های اسپری در صنایع غذایی می باشد.

جهت مقاصد شستشو عمدتا از نازل های Full Cone و یا Spiral استفاده می شود. جهت مقاصد پوشش دهی نیز عمدتا از نازل ها  Flat Fan و برای کاربری های رطوبت زنی نیز می توان از نازل های مه پاش  استفاده نمود.

 

 

[ape-gallery 691]

  •   نوشته شده توسط :  
  •   دسته مطلب :   کاربردها
  •   تاریخ انتشار :  2021/01/06

مطالب مرتبط

دیدگاه ها بسته شده اند.